Jak kávu pražíme

Pražení kávy je skutečné umění: schopnost vytvořit nezaměnitelné aroma, chuť, tělo a barvu závisí právě na této etapě.

Samotný typ kávy není synonymem kvality produktu: komponování kávové směsi je proces kombinování různých druhů zrn k dosažení vyvážené chuti perfektní kávy. La Cafferia se vždy snažila vytvořit a uchovat kávové směsi, které chutí vyhovují italským spotřebitelům.

Káva La Cafferia

Za účelem dodržení zásadového spojení filozofií vášně a tradice se La Cafferia rozhodla neindustrializovat všechny procesy a naopak zachovat ústřední roli pražiče během celého procesu pražení. Naše pražící stroje mají tu zvláštnost, že dokážou využít teplo tvořené během přírodního procesu, kdy zrna nabývají na objemu, mění barvu a získávají své aroma. Stroje jsou udržovány a užívány s úzkostlivou péčí za účelem co nejdelšího zachování tradice.

Vysoké řemeslné zastoupení ve výrobním procesu vyžaduje od pražiče schopnost přesně vyměřit dobu pražení na základě barvy, těla a aromatu kávy.

Příběh lásky a vášně oblažující denně tisíce lidí jednoduše nezaměnitelnou chutí.