Jak kávu pražíme

Pražení kávy je skutečné umění: schopnost vytvořit nezaměnitelné aroma, chuť, tělo a barvu závisí právě na této etapě.

Samotný typ kávy není synonymem kvality produktu: komponování kávové směsi je proces kombinování různých druhů zrn k dosažení vyvážené chuti perfektní kávy. La Cafferia se vždy snažila vytvořit a uchovat kávové směsi, které chutí vyhovují italským spotřebitelům.

Káva La Cafferia

Za účelem dodržení zásadového spojení filozofií vášně a tradice se La Cafferia rozhodla neindustrializovat všechny procesy a naopak zachovat ústřední roli pražiče během celého procesu pražení. Naše pražící stroje mají tu zvláštnost, že dokážou využít teplo tvořené během přírodního procesu, kdy zrna nabývají na objemu, mění barvu a získávají své aroma. Stroje jsou udržovány a užívány s úzkostlivou péčí za účelem co nejdelšího zachování tradice.

Vysoké řemeslné zastoupení ve výrobním procesu vyžaduje od pražiče schopnost přesně vyměřit dobu pražení na základě barvy, těla a aromatu kávy.

Příběh lásky a vášně oblažující denně tisíce lidí jednoduše nezaměnitelnou chutí.

Ocenění

La Cafferia Portofino Golden medal International Coffee Tasting Medaglia

Nastavení ochrany soukromí na Lacafferia.cz

Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. více

Rozumím

Důležité odkazy

Platební metody